NU-X B2 Trådlöst system Gitarr

SEK1,549.00
Tax included

NU-X B2 är ett digitalt trådlöst system designat förr maximal smidighet och med bästa ljudkvalitet. Perfekt för studio, live eller hemmabruk. Efter ett långt utvecklingsarbete kan man nu erbjuda den stabilaste signalen och trådlös överföring, redo för vilket gig som helst!

Quantity

NUX B2 fungerar som en gitarrkabel, fast trådlöst. Anslut sändaren till gitarren och mottagaren till förstärkaren, välj därefter kanal – och sedan är det bara att tuta och köra!

Här får du en digital lösning på 2.4GHz bandet med 32-bits ljudkvalitet och 44.1khz frekvensrespons. Och med ett dynamiskt omfång på 110 dB, så hör du allt som kommer ut ur din gitarr eller bas. Precis som att använda en high-end kabel.

Både sändaren och mottagaren har inbyggda batterier som vid full laddning räcker upp till 20 timmar (upp till 6 timmars kontinuerligt spelande). När du inte spelar, så går B2 automatiskt in i Sleep Mode, vilket sparar kraft. När det är dags att ladda om, använder du den medföljande USB-laddaren som laddar båda enheterna samtidigt.

B-2B